Enviar correu electrònicEnviar correu electrònic
Email copied
Menu
Menu

I-TERMIC

Aigua Calenta Sanitària, Gas i Climatització en el Vallès Oriental

chat Whatsapptelèfoncom arribar-hi

+Info

sobre nosaltres

La solució a mesura en climatització per a la teva llar o la teva empresa la tenim aquí, i ho podem dir ben alt ja que la nostra experiència en aquest camp parla per si sola. No volem que passeu ni fred ni calor, sinó garantir el teu confort i el dels teus. 

Desenvolupem les tecnologies més eficients per oferir a cadascun dels nostres clients les millors solucions de calefacció i aigua calenta.

Ja és hora de poder optar a una solució personalitzada i adaptada a les teves necessitats i pressupost, tant a nivell domèstic com a professional. Les nostres especialitats són l'Aigua Calenta Sanitària, Gas, Calefacció de Gas Natural i aire condicionat, abastant totes les branques que això engloba. Ens encarreguem de tot perquè tu no hagis de preocupar-te de gens, des de la venda, posterior manteniment del teu equip, instal·lació, reparació, així com la revisió i neteja anual de la teva caldera o aparells de fred. Un tot en un!

Des d'I-TERMIC apostem pel treball ben fet i per la qualitat dels nostres equips, comptant amb el respatller de marques capdavanteres en la fabricació de sistemes industrials, calefacció i refrigeració com Mitsubishi Electric, Ariston, Daikin, Fondital, Panasonic o el grup Viessmann. Aquestes marques diuen molt de nosaltres, que mantenim la mateixa il·lusió i ganes que el primer dia que comencem la nostra marxa en el sector.

El nostre equip de professionals qualificats està més que a l'altura dels serveis que oferim, i en constant formació i aprenentatge per millorar dia després de dia i oferir els millors resultats.

Professionalitat, serietat, qualitat i bon servei als nostres clients són les bases sobre les quals ens recolzem des dels nostres inicis, i són les mateixes que ens han fet arribar tan lluny com a empresa referent en climatització.

Ens trobem a la comarca de Vallés Oriental, a Barcelona, esperant-te amb les portes obertes.

Benvinguts a I-TERMIC!

Llegir mésLlegir menys

Ubicació

On somOn som
Carrer de les Llevadores, 12 08100 Mollet del Vallès Barcelona
Carrer de les Llevadores, 12 08100 Mollet del Vallès Barcelona
feu clic per a copiar el mailemail copied